Connect Solar

Over ons

De zon schijnt gratis

Bij Connect Solar Solutions denken wij mee met onze klanten en bieden wij de juiste oplossing voor de situatie bij u. Met een eerlijk en gratis advies vooraf, zonder enige verplichtingen. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Wij willen bijdragen aan een duurzame toekomst van Nederland. Door mensen te voorzien van zonne-energie wordt het milieu minimaal belast en kunnen wij bijdragen aan een gezonde duurzame leefomgeving. Wij vinden het van belang dat wij ons bedrijfsrendement combineren met de bescherming van het milieu. En een klein stukje kunnen bijdragen aan de stabiliteit van onze samenleving. Met de aanschaf van zonnepanelen dragen wij een steentje bij aan een schoner leefgebied, en besparen we energie.

Connect Solar wil niet accepteren dat er nog zoveel fossiele brandstof wordt gebruikt. Met al onze kennis en jarenlange ervaring weten we hoe het beter kan. Zonne-energie is onze passie. Het is onze missie om particulieren en ondernemers hierin mee te nemen. Wij helpen je aan de meest interessante oplossingen voor een groene stroom voor je huishouden of (boeren)bedrijf.

Eerlijk en helder advies Zonnepanelen zijn een investering voor de komende 25 à 30 jaar. Daarom adviseren we je om verder te kijken dan alleen prijs. Bij zo’n uitgave voor de lange termijn wegen zaken als kwaliteit, effectiviteit en levensduur van de zonnepanelen veel zwaarder. Het gaat om de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Dat geldt ook voor de omvormer. Dit apparaat zet de gelijkstroom die door de zonnepanelen wordt opgewerkt, om in wisselstroom die uit het stopcontact komt.

Wijkproject: samen voordeliger uit

We willen een netwerk vormen van mensen die zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn in hun stroombehoefte door zonnepanelen en die in staat zijn hun overschot te delen met buurtgenoten die tekort komen, of dit zelf opslaan in hun thuisbatterij of auto

Dat doen we vaak met wijkprojecten. Samen sta je sterker én ben je goedkoper uit. Hoe meer woningen we tegelijk van zonnepanelen kunnen voorzien, hoe efficiënter we kunnen werken. Dat voordeel geven we door aan jou als klant.

Meedoen met de wijk betekent ook gemak: je hoeft niet alles zelf in je eentje uit te zoeken. Ook zorgt zo’n wijkproject voor visuele uniformiteit in het straatbeeld: alle daken met zonnepanelen ogen even fraai.

Alleen topkwaliteit zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in vele soorten en kwaliteiten. Wij kopen ze alleen in bij de betere Europese fabrikanten. Met 25 jaar productgarantie. Deze zonnepanelen leveren ook na 25 jaar nog steeds zo’n 80-92% van hun vermogen.

Eigen
installateurs

Alles draait bij ons om kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. We bieden maatwerk. Werken uitsluitend met zonnepanelen van Nederlandse en Europese topmerken. En hebben eigen monteurs in dienst voor de installatie. Daarvoor huren we dus geen onderaannemers of ZZP’ers in.

Binnen 1 maand geïnstalleerd

Doordat we alles zelf doen, kunnen we snel handelen en strak plannen. Nadat de bestelling is getekend kunnen de zonnepanelen binnen een maand worden geïnstalleerd.