Connect Solar

Wat doet Connect Solar Solutions?

Connect Solar Solutions is uw gesprekspartner in verduurzaming. Wij geloven er in dat energieneutraal worden als Nederland zijnde een gezamenlijke taak is. Wij ontzorgen particulieren en bedrijven door hun gedurende de gehele verduurzaming bij te staan. Daarnaast verbinden wij kwalitatief hoogwaardige duurzaamheidsproducten met klanten voor optimaal wooncomfort en gemak.

Waarom kiezen voor Connect Solar Solutions?

Betrokken van A tot Z! Wij verzorgen alles en doen het werk met eigen teams.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1. Advies

Adviseurs komen altijd vrijblijvend bij u langs om samen met u de juiste stappen in uw verduurzaming te bepalen.

Stap 2. Offerte

Op basis van uw wensen en mogelijkheden binnen en buiten uw woning schetsen wij een eerste kostenplaatje.

Stap 3. Uitvoering

Solarpas blijft gedurende het gehele proces aanwezig als gesprekspartner en als uw contactpunt in uw gehele verduurzaming.

Stap 4. Service

Nu begint voor u het genieten van meer wooncomfort en gemak. Wij zorgen er voor dat dit zo blijft.

Voor particulieren & bedrijven

U wilt graag als particulier zonnepanelen kopen om zo uw woning te voorzien van zonne-energie. De zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die niet zorgen voor vervuiling.

Een duurzame aanpak van je woning met de inzet van isolatie. Door middel van zonnepanelen na 6 jaar geen kosten meer aan energie, misschien wel ook geen gaskosten. Een steentje bijdragen aan een betere aarde. Ook verhoogt u de waarde van uw woning wanneer u investeert in zonnepanelen. U krijgt namelijk een hoger energielabel en de koper hoeft daar minder moeite voor te doen, maar profiteert wel van de lagere energiekosten. Een mooie win-winsituatie dus.

De energie die wordt opgewekt door zonnepanelen is een schone energie. Bij het opwekken komt er namelijk geen CO2 vrij. Het aanschaffen van zonnepanelen biedt u meerdere voordelen en zorgt tegelijkertijd ook voor een duurzamere wereld.
Voor bedrijven zijn er een aantal andere factoren waar wij rekening mee houden. Hoge energielasten die middels een investering in een veld aan zonnepanelen op het dak van de bedrijfshal of op een bijveld van de camping in één keer naar nul gaan. Sterker nog, overproductie aan kWh, dus u gaat stroom terug leveren. SDE subsidie waar gebruik van gemaakt kan worden en waardoor rendementen gehaald kunnen worden op het geïnvesteerd vermogen van 8-13%.

We denken met je mee bij de aanschaf van zonnepanelen voor je bedrijf en geven advies over panelen die het beste passen bij jouw situatie. Zo haal je het meest optimale rendement uit je zonnepanelen. Ook adviseren we je over de subsidies en vragen deze voor je aan. Na installatie van de zonnepanelen begin je gelijk met besparen. We monitoren je panelen op afstand en zorgen voor een goede werking. Je hebt er dus geen omkijken meer naar.

Wil je zonnepanelen voor je bedrijf aanschaffen, dan helpen we je graag. Helemaal gratis en vrijblijvend. Een adviesgesprek aanvragen doe je al in 1 minuut.

    Offerte Aanvraag

    Geen VoorkeurEmailTelefoon